top of page
Moda Living

PROJECT CASE STUDY

Moda Living

Back of House Transformation for Privacy

Client

Moda, The Lexington

Challenge

An office space was in need of a privacy solution for its glass partitions that face high-traffic areas. The previous window design was not only outdated but also peeling off, compromising both the privacy and professional image of the company. There was a clear need for a fresh, modern look that could provide privacy without sacrificing the open feel of the space.

Solution

To address the privacy concerns and aesthetic requirements, Opal Frost window film was selected. This film is known for its two-way privacy feature, which allows for natural light to pass through while preventing clear visibility from either side. The key characteristics of the film included:

Privacy: It provided the necessary two-way privacy for meetings and office activities to take place without distractions from outside observers.

Modern Aesthetic: The frost design updated the look of the office, giving it a fresh and contemporary appearance.

Light Transmission: Despite its privacy features, the film allowed for ample natural light to enter the space, keeping the environment bright and welcoming.

Durability: The film's high-quality adhesive ensured that it would not peel or bubble, guaranteeing a professional look for years to come.

Results

The installation of the Opal Frost window film had several positive outcomes:

Enhanced Privacy: The office now enjoys full privacy from the adjacent areas, which has increased the comfort and productivity of the staff.

Updated Office Decor: The modernised look of the glass partitions has rejuvenated the office’s overall design theme.

Optimised Natural Light: The space maintained its bright and airy ambiance due to the film's light transmission properties.

Positive Impressions: Clients and visitors have remarked on the professional and stylish appearance of the office space.

Testimonial

Our client was amazed at the transformation of the office with the instant sense of a home-like touch. The added privacy allows any customer data on monitors to be completely obscure.

View other projects and case studies

VEIW PROJECT

My Smart Group

My Smart Group
VEIW PROJECT

MWA Ecosystems

MWA Ecosystems
VEIW PROJECT

KJ Fire Safety

KJ Fire Safety
VEIW PROJECT

Privacy and preserved views

Privacy and preserved views
VEIW PROJECT

Solar Control & Privacy in 1

Solar Control & Privacy in 1
VEIW PROJECT

Unique Residence

Unique Residence
VEIW PROJECT

High Office

High Office
VEIW PROJECT

Conservatory too hot

Conservatory too hot
VEIW PROJECT

Mosque Privacy Project

Mosque Privacy Project
VEIW PROJECT

New build in Preston

New build in Preston
VEIW PROJECT

Moda Living

Moda Living
VEIW PROJECT

Stunning Views

Stunning Views
bottom of page